Küldetésünk

 

Szent Kinga Gyógyintézetünk küldetése a gyógyulni vágyók igényeinek megfelelő, magas színvonalú, hatékony, térítésmentes mozgásszervi gyógykezelés szolgáltatása.

Cégünk 2001-ben nyitotta meg kapuit OEP befogadással, térítésmentes reumatológiai, fizioterápiás és rehabilitációs szolgáltatás nyújtására Pápa belvárosában, a Bástya utca 11/A alatt, majd 2006-ra emelte fel második, terápiás épületét, amely a kezelések európai szintű kivitelezéséhez ad nagyobb teret, igényesen kialakított, komfortos környezetben.

Szent Kinga Reumatológiai, Fizioterápiás és Mozgásszervi Rehabilitációs Gyógyintézetünk széleskörű szolgáltató tevékenységet folytat, a heveny gerinc és ízületi megbetegedések, baleset, műtét utáni akut teendők ellátásától kezdve a tartós rehabilitációs kezelést igénylők állapotfelmérésén keresztül a személyre szabott, komplex terápiás eljárásokig.

Szakorvosaink és szakdolgozóink szakmai felkészültsége lehetővé teszi, hogy az egyszerűbb feladatoktól kezdve az időigényesebb, egyénre szabott, egyedi rehabilitációs kezelési terv alapján kitűzött célokat is rugalmasan, színvonalasan véghezvigyük.

Olyan gépparkkal rendelkezünk, amely biztosítja a terápiás eljárások széleskörű, korszerű, igényes megvalósítását a lézersugártól, elektromágneses terápiától kezdve az ízületmozgatókon keresztül a hydroterápiáig.

Törekvésünk, hogy betegeink egyéni igényeihez igazodó kezelési időpontban, kellemes környezetben vehessék igénybe szolgáltatásainkat.