Csontsűrűség mérés / OSTEODENZITOMETRIA

 

Csontsűrűség mérés Új gépeink sorának legértékesebb tagja az USA-ból beszerzett korszerű csontsűrűség mérő diagnosztikai berendezés, amely a csontrendszer állapotát röntgen sugarakkal méri. E berendezés a gyógyintézmény csontritkulás centrumként való működését is megalapozza.

Rendelés:

 • Hétfőtől péntekig 8-16 óráig.
 • Időpont egyeztetéssel beutaló nélkül igénybe vehető.
 • Egyedüli térítési díj köteles diagnosztikai szolgáltatásunk.
 • A mindenkori díjszabás (kedvezményes ár) a váróban kifüggesztve megtekinthető.

A csontrendszer leépülése megállítható folyamat. A törési kockázat feltérképezését követően számos lehetőség áll rendelkezésre az életmód változtatástól a legkorszerűbb injekciós és infúziós gyógyszeres terápiákig. Nem lényegtelen a gépi szűrés, hiszen a csontritkulás sokáig némán, panaszmentesen halad előre. Köztudottan a hölgyek a veszélyeztetettebbek, de a férfiak sem húzhatják ki magukat, hiszen egyéni hajlam alapján, életmódtól függően, különböző betegségek és azok kezelésére alkalmazott egyes gyógyszerek szedése kapcsán náluk is bekövetkezhetnek csontproblémák, a legrosszabb esetben akár csigolya összeroppanás.
Amennyiben a mérés eredménye csökkent mésztartalmat vagy csontritkulást mutat, háziorvosának ajánljuk, hogy a szakszerű csontritkulás elleni gyógyszeres kezelés beállítása érdekében utalja be Önt térítésmentes reumatológiai szakrendelésünkre.

Térjen be hozzánk egészsége megőrzése érdekében!

Előjegyzést adunk szolgáltatásunk igénybevételéhez.

Munkanapokon

 • személyesen a Recepción, a Szent László utcai bejáratnál,
 • telefonon pedig a következő telefonszámokon:
  Tel: +36 89 315-539, 06 21 380 2924
  Fax: +36 89 315-539
  Mobil: +36 30 934 0203
 • levélben, postacímünk Szent Kinga Kft 8500 Pápa, Bástya u. 11/A,
 • elektronikus levélben, e-mail címünk: elojegyzes@szentkinga.hu

Kérjük, írja meg problémáját, kérését, igényét, vizsgálattal, kezeléssel, előjegyzési időponttal kapcsolatos kérdését. Kérjük adja meg nevét, címét, telefonszámát. Kérésére gyorsan válaszolunk, a lehető legjobb megoldást ajánlva.